INTERIM MANAGEMENT

Mérhető eredmények és valódi teljesítménygarancia

Done-with-you tanácsadás

Kiemelkedő eredmények növekvő hatékonysággal és elköteleződéssel

Útmutató a sikerhez.

Együtt dolgozunk Önnel és csapatával és felgyorsítjuk az eredményeket. 

Eredményes támogatás, magabiztos döntések

Sikeres vezetők és szakemberek fogják a vezetői vagy szakemberei kezét, amellyel mindenki nyer. Segítünk együtt gondolkodni, koordinálni, dönteni, sikert elérni. Megelőzzük, hogy ne kövessenek el hibákat.

Lehetőségek és rizikók feltérképezése és kezelése

A vevők. Ön. Az eredmények. Együtt újabb és újabb lehetőségeket fedez fel miközben csökkenti a kockázatokat. Elkerülheti a felesleges pozíciók kialakulását, optimalizálja az erőforrásait és költségeit.

Önfinanszírozó szolgáltatás

Időt, erőforrást és pénzt spórol, mert a szolgáltatásunk önfinanszírozó, vagyis csak a megvalósult eredmény után fizet.

A Scaling Hub sikeres, de jelentős fejlődés vagy átalakulás előtt álló cégeknek segít szintet lépni. Az Ön partnere a jelentős változásokban.

Mi az Ön legnagyobb kihívása?

Elmaradt eredmények

Negatív spirálba kerültek az elmaradt teljesítmény, esetleg vevői eszkaláció következtében és újra növekvő pályára kell állítani a cégét?

Stabilitás

Gyors növekedést követően stabilitásra, a munkahelyi elkötelezettség, folyamatok és eredmények fejlesztésére, megerősítésére van szükség, hogy megerősödjenek?

Növekedés

Elérte a növekedési plafont és segítségre van szüksége, hogy áttörjék?

Útmutató a sikerhez

Az üzletnek mennie kell, miközben a nagyobb kihívásokat is eredményesen akarja teljesíteni?

Néha jó lenne lassítani és kicsit messzebbről megvizsgálni, jobban felkészülni, de ez sem Ön, sem a munkatársai számára nem opció, mert TÚL elfoglaltak ehhez. Valami pedig nagyon kell, hogy továbbra is kiszámíthatóan haladjanak és közben minden munkavállaló fejlődhessen. 

Tanácsadóink szervezetfejlesztésekben és különleges projektekben edzett vezetők, akik ma különböző cégeknek segítenek letisztítani a káoszt, kezelni a kockázatokat és elérni a magabiztos haladást.

Biztosítani tudjuk, hogy Ön és munkatársai úgy tudnak teljesíteni, hogy nem kell ehhez az egészségüket, a családjukat és egyéni céljaikat nélkülözni.

A szükséges megoldások általában bevált módszereken alapulnak és kellő energiával valószínűleg Önök is elérik majd a sikert.

A kérdés valójában az, hogy mit nyer, ha velünk együtt vágnak bele. Egy tapasztalt útmutató vagy tanácsadó segítségével hamarabb, gyorsabban és messzebbre juthat, kevesebb stresszel, káosszal. Sokkal tartósabb és fenntarthatóbb eredményekkel.

Milyen területeken tudunk segíteni?

  • ügyvezetés,
  • szervezetfejlesztés,
  • termelés- és folyamatfejlesztés, lean menedzsment,
  • minőségügy,
  • beszerzés és logisztika,
  • pénzügy, kontrolling,
  • HR.

Foglaljon időpontot most egy céges villámdiagnosztikára!

 

 

Érje el a célokat, nyerjen időt és 
szerezzen versenyelőnyt 
személyre szabott vezetői támogatásunkkal

Amikor mindenki az Ön sikerén dolgozik, azzal mindenki nyer. Nyernek a vevői. A tulajdonosok. Az Ön cége. A munkatársak és Ön is.

Ismerje meg velünk az Ön jövőbeni lehetőségeit és jusson versenyelőnyhöz három egyszerű lépésben.

Ingyenes konzultáció

Személyre szóló ingyenes bemutatkozó és igényfelmérő konzultációnkon találkozunk Önnel és csapatával, hogy a jelenlegi kihívásaikat jobban megértsük és együtt kidolgozunk egy tervet, amellyel sikerre vihetik elképzeléseiket.

Időpont foglalás

Együtt biztosítjuk a sikert

Rendszeres időpontokban együtt dolgozunk Önnel és csapatával, amely idő alatt segítünk az elemzésekben, a tervek finomításában, korrekciójában, a stratégia ésszerűsítésében és döntéshozatalban. Átadjuk mindazon tudásunkat és eszközeinket, amellyel sikeresen megvalósíthatják a célokat és az egész céget a megfelelő irányba állítja.

Sikeres megvalósítással gyorsítsa fel az eredményeket és jusson versenyelőnyhöz

Izzítsa be a rakétákat, hangolja össze a folyamatokat és érjenek el fenntartható célokat. Bizalomra épülő szervezet, önálló munkatársak és folyamatos fejlődés.

Az együttműködésünk első pillanatától azon leszünk, hogy minél hamarabb nélkülünk is sikeresek maradjanak. Miután már élvezi az eredményeket és jelzi, hogy készen állnak önállóan tovább haladni, mi félre állunk és a távolból figyeljük a sikerüket.