INTERIM MANAGEMENT

Gyors megoldásra és azonnal elérhető, tapasztalt segítségre van szüksége?

INTERIM MANAGEMENT

Kiemelkedő eredmények növekvő hatékonysággal és elköteleződéssel

Sikerre visszük a projektjét, elvégezzük Önnek a feladatot.

Kiemelkedő eredmények növekvő hatékonysággal és elköteleződéssel.

Az Ön partnere a jelentős változásokban.

Magabiztosság

Tapasztalt és gyors segítség megbízható tervezés és kivitelezés a változások kezelésében és fenntartható stabilitás elérésében

Stabil fejlődés

Segítségünkkel a cége nem csak túlélni képes, hanem szárnyalni fog

Pénzügyi siker

Folyamatosan javuló mutatók és eredmények

A Scaling Hub sikeres, de jelentős fejlődés vagy átalakulás előtt álló cégeknek segít szintet lépni. Az Ön partnere a jelentős változásokban.

Mi az Ön legnagyobb kihívása?

Elmaradt eredmények

Negatív spirálba kerültek az elmaradt teljesítmény, esetleg vevői eszkaláció következtében és újra növekvő pályára kell állítani a cégét?

Stabilitás

Gyors növekedést követően stabilitásra, a munkahelyi elkötelezettség é, folyamatok és eredmények fejlesztésére, megerősítésére van szükség, hogy megerősödjenek?

Növekedés

Elérte a növekedési plafont és segítségre van szüksége, hogy áttörjék?

Egy nagyobb cég olyan, mint egy óceánjáró, de még azt is meg tudja rángatni, ha viharba kerül vagy ismeretlen zátonyokkal teli szűk szoroson kell átjutni. 

Mi ipari nagyvállalatok interim menedzsment szolgáltatójaként ilyenkor küldünk egy profi első tisztet a kapitány mellé (vagy vontató hajót), akinek pont az a kompetenciája, hogy a viharokon és zátonyok közt hogyan lehet épségben átjutni. 

Tapasztalatunkkal átsegítjük az óceánjárót és a legénységet a nehézségeken, amivel időt és pénzt spórol meg,

legyen az

elhúzódó eszkaláció Ι backlog, szállítási elmaradás rendbetétele Ι kritikus beszállító fejlesztése Ι átszervezés Ι hatékonyság növelés Ι költség csökkentés Ι task force team vezetés Ι projekt menedzsment Ι növekedésre való felkészítés Ι zöld mezős beruházások Ι gyárbezárás Ι szervezetfejlesztés, változás vagy turnaround menedzsment. 

15-20 éve a szakmájukban dolgozó vezetőink  tapasztaltukkal és az Ön cégének kultúrájához illeszkedő kommunikációval nagyon gyorsan képesek érvényesülni és az eseményeket pozitív irányba lendíteni különböző területeken, úgy mint

  • ügyvezetés,
  • termelésvezetés,
  • minőségügy,
  • beszerzés és logisztika,
  • pénzügy, kontrolling,
  • HR.

Foglaljon időpontot most egy céges villámdiagnosztikára!

 

 

Érje el a célokat, nyerjen időt és 
szerezzen versenyelőnyt 
személyre szabott vezetői támogatásunkkal

Amikor mindenki az Ön sikerén dolgozik, azzal mindenki nyer. Nyernek a vevői. A tulajdonosok. Az Ön cége. A munkatársak és Ön is.

Ismerje meg velünk az Ön jövőbeni lehetőségeit és jusson versenyelőnyhöz három egyszerű lépésben.

Állítson tiszta célt, amellyel fenntartható sikert biztosíthat

Személyre szóló ingyenes bemutatkozó és igényfelmérő konzultációnkon szakértőnk segít Önnek megtalálni a következő legjobb lépést.

Időpont foglalás

Átvesszük a felelősséget, feltűrjük az ingujjunkat, támogatjuk a csapatát és biztosítjuk az eredményeket, amíg Ön az üzlet további fejlesztésén dolgozik

Letisztult követelmények, kommunikáció. Hatékony megoldások és eszközök. Mindenki megérti a szerepét és az eredményekhez szükséges hozzájárulását. Proaktív, megoldásra fókuszáló cégkultúrával a munkatársai sikeresen teljesítenek. Növekvő morál és elköteleződés.

Sikeres megvalósítás, fenntartható eredmények

A projektet követően mi háttérbe vonulunk, mert már biztos lehet benne, hogy cége stabil alapokon áll és kész a további növekedésre. 

Az ügyfeleink azért szeretnek minket, mert velünk rövidebb idő alatt kiemelkedő eredmények érhetők el fenntarthatóan, növekvő hatékonysággal és dolgozói elköteleződéssel.

"Especially Zsuzsi F., Attila M. and Attila Mato, came in at a very difficult time/situation and have been extremely helpful and supportive from day one, even when we had daily calls. They were there to provide solutions under extreme pressure and be firm and stand their ground, when the request was unreasonable. I cannot stretch enough, that without their daily support we would potentially face line stoppages at the various plants."

Autóipari OEM