Rólunk

Prágai Zita HR manager coach SIPEUROPE SIP építési rendszer
Mátó Attila interim menedzsment vezetői és mérnöki tanácsadás online tréningek elearning LMS

Prágai Zita
Scaling Hub Zrt.

Mátó Attila
Scaling Hub Zrt.

Known for the Performance, Loved for the Outcome

"Especially Zsuzsi F., Attila M. and Attila Mato, came in at a very difficult time/situation and have been extremely helpful and supportive from day one, even when we had daily calls. They were there to provide solutions under extreme pressure and be firm and stand their ground, when the request was unreasonable. I cannot stretch enough, that without their daily support we would potentially face line stoppages at the various plants."

Önnek

Neked

Sok cég kerül olyan helyzetbe, hogy valamilyen feladat vagy változás sikeres kivitelezéséhez hiányzik valamilyen tudás.

Vagy mélyrepülésben vannak és ezt kell növekedő pályára állítani vagy a másik véglet, hogy gyorsabban kell fejlődniük, mint amire felkészültek.
Sok termelő céget a vevők kényszerítenek (alapos okkal) gyors javulásra (minőség, termelékenység, folyamatok). Sok esetben megvan a kompetencia, de rengeteg a vezetői hiba vagy kapacitáshiány.
 
Ebben segítjük őket – ha gyorsan kell eredmény, akkor tapasztalt vezetőket és szakembereket biztosítunk adott feladatra határozott időre és felkészítjük a szervezetet a tartós fejlődésre vagy ha van idő, akkor a cég munkatársait készítjük fel és támogatjuk őket, hogy sikerre vigyék a célokat.
 
Jellemzően Európán belül vállalunk megbízást. Gyártósor transzferek esetében nincs területi megkötés.

Segítünk elérni a céljaidat ingyenes és fizetős szolgáltatásainkkal. 

Ha tapasztalt szakemberként szeretnéd még jobban hasznosítani azon  szakmai tapasztalatod, amely más cégek számára is hasznos lehet akár önállóan, akár a jelenlegi munkád mellett, akkor jelezd nekünk emailben vagy egyszerűen foglalj ingyenes konzultációs időpontot lentebb. Szeretnénk jobban megismerni és ha tudunk, lehetőségeket biztosítsunk – legyen az rövidebb vagy hosszabb projekt. 

Ha pedig fejlődni szeretnél és ehhez keresel segítséget, akkor olvass tovább.

Átadjuk a tudásunkat

A honlapon az információk 95%-át ingyen adjuk át. 

A blog és podcast szakmai és személyes indíttatásból jött létre, mert sok olyan vezető/szakember van, akinek a tudását érdemes megosztani és ha ezzel segítünk, akkor annak örülünk.

Tantermi és online programok

Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/003197
 
Magyarországon jelenleg hihetetlen áron értékesítenek  tréningeket, ráadásul a hatékonyságuk is alig mérhető. Természetesen vannak nagyon nívós és gyakorlatias tudást reálisáron biztosító programok, őket viszont ismerni kell.
 
Ebből adódóan és a saját indíttatás révén is kezdünk most elearning vagy LMS rendszert is létrehozni két elismert magyar tréner céggel és tapasztalt szakemberekkel közösen.
 
Hiszünk abban, hogy egy jó tréning
  • gyakorlatias
  • azonnali fejlődést, eredményt és sikerélményt ad
  • hatékonysága mérhető
  • egyéni tempóban és bármikor elvégezhető
  • ár/érték viszonylatban pedig annyira kedvező, hogy

Ön

Te

  • a cégének akár az összes dolgozójának biztosíthatja.  

Igen, az összesnek.

Ráadásul budget-en belül, a korábbi költségvetéshez képest is kedvező áron.

 
  • ha saját indíttatásból szeretnél fejlődni, akkor az itthoni viszonylatban is megfizethető és azonnal használható nemzetközi szinten értékes tudást szerzel, amellyel eredményes leszel és tudatosan eléred a céljaidat.

Legújabb projektünk

Az elmúlt években az építőiparban használt alapanyagok minősége és technológiája rohamtempóban fejlődött, míg a házépítés folyamata, a projektmenedzsment még mindig a rég megszokott hiányosságokkal küzd. Célul tűztük ki, hogy a számunkra az autóiparban már megszokott követelmények és minőség iránti elköteleződés megjelenése az építőiparban ne csak a vevőknek biztosítson majd energiahatékony otthont, hanem a minősített  kivitelezőknek is gyors, minőségi és pontos munkát tegyen lehetővé. A komplexitás csökken, a hatékonyság nő és a termelékenység és az egy évben vállalható projektek száma erőforrás-bővítés nélkül is növelhető, ami a fajlagos költségeket tovább csökkenti.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a fő tevékenységünk mellett egy önálló csapattal aktívan támogatni fogjuk egy európai építőipari gyártó építési rendszerének magyarországi megjelenését és forgalmazását, amellyel szintén hozzájárulhatunk a vevőink növekedéséhez. A magyarországi forgalmazáshoz szükséges tesztek befejeződtek és az előzetes eredményközlők birtokában megkezdhetjük a tevékenységünket. Az ETA mellé év végére az NMÉ tanúsítással is rendelkezik majd az építési rendszer. 

Nagyjából ennyi. Elég izgalmas és változatos. Nagyon szeretjük, amit csinálunk.

Hívjon most az alábbi telefonszámon: 

+36301901322

vagy ütemezzen egy ingyenes telefonos vagy személyes konzultációs időpontot, hogy megismerjük terveit és céljait és hogy miben segíthetünk.