Rólunk

Known for the Performance, Loved for the Outcome

"Especially Zsuzsi F., Attila M. and Attila Mato, came in at a very difficult time/situation and have been extremely helpful and supportive from day one, even when we had daily calls. They were there to provide solutions under extreme pressure and be firm and stand their ground, when the request was unreasonable. I cannot stretch enough, that without their daily support we would potentially face line stoppages at the various plants."

Készen áll a növekedésre?

Küldetésünk segíteni a fejlődést, az ügyfeleink magasabb szintre kerülését.

Ebben az évben célul tűztük ki, hogy ügyfeleinket egyedi projektjeik révén segítsük 100 M EUR extra bevételt vagy költségcsökkentést elérni. Gyorsan, eredményesen, lokációtól függetlenül.

A következő másfél évben ezen tovább megyünk: legalább 100 hazai ügyfelet támogatunk fejenként legalább 1M EUR bevételszerzésben vagy költség megtakarításban. Hatékonyabbá tesszük őket. Átadjuk tudásunkat és eszközeinket, mellyel önállóan, évről-évre fejlődhetnek és sikerre vihetik a terveiket. Igény esetén velünk közösen vagy ránk bízva a megoldást.

A modellünk egyszerű

  1. Értékes tudást átadni minél több partnerünk minél több dolgozójának ingyen és/vagy rendkívül alacsony áron.

    Hiszünk abban, hogy csak az alkalmazott tudás a hatalom. Ezért csak a lényeges tudnivalókat és eszközöket adjuk át azoknak, akik fejlődni akarnak. 

  2. Elérjük, hogy partnerünk munkatársai használják anyagainkat, a célok teljesítése során folyamatos sikerélmények érik őket, így a csapatok eredményei javulnak. A munkatársak végre a megoldásra fókuszálnak, „közös nyelvet” beszélnek. A rendszeres, új anyagokkal erősítjük bennük, hogy a munkáltatójuknak fontos a személyes fejlődésük, így erősödik elköteleződésük.
  3. Elnyerjük a felsővezetők bizalmát, akik programjainkat gyárszinten használva haladnak céljaik elérése felé.
  4. A speciális projekteket személyesen is támogatjuk,  miközben a többi partnerünket a fent leírt tudásátadással segítjük.

Nagyjából ennyi. Elég izgalmas és változatos. Nagyon szeretjük, amit csinálunk.

Hívjon most az alábbi telefonszámon: 

+36301901322

vagy ütemezzen egy ingyenes telefonos vagy személyes konzultációs időpontot, hogy megismerjük terveit és céljait és hogy miben segíthetünk.

Prágai Zita HR manager coach SIPEUROPE SIP építési rendszer
Prágai Zita
Mátó Attila Interim Manager
Mátó Attila
Scaling Hub Zrt.
3525 Miskolc, Dóczy József utca 24. 1/4
 
Cégjegyzékszám: 05-10-000640
Adószám: 27921940-2-05
HU27921940

Felnőttképzési nyilvántartási szám B/2020/003197