Moduláris és Kit Házak

Az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt az építőipari anyagok minősége és a technológiai háttere, 

miközben – néhány nagyon pozitív példától eltekintve – a házépítés hatékonysága és a szolgáltatás minősége még mindig elmarad az elvárttól.

Hiszünk abban, hogy az autóiparban megszokott folyamatok és kiszámíthatóság az építőipar számára is fejlődést hozhat. 

Ezért jelenleg egy Magyarországon még új, de Európában már bevált és elismert házrendszer magyarországi forgalmazási engedélyének megszerzésén dolgozunk,

amellyel

– gyors, méretpontos, minőségi, környezetkímélő és közel hulladékmentes kivitelezés

– a 2021-es elvárásoktól a közel passzív házzal egyenértékű energiatakarékosság érhető el

A hatékony rendszer jelentősen megkönnyíti a tervező munkáját.

A pontos és szűk mérettűréssel készült elemek pontos és gyors szerelést tesznek lehetővé, ezáltal napok alatt elkészülhet a ház, ami a kivitelezőket nem csak az egyszerűbb, tisztább, gyorsabb teljesítésben segíti, de csökken a fajlagos élőmunka költség és adott idő alatt több megbízás teljesítését is lehetővé teszi.

Mivel a feladatok jobban tervezhetők, kevesebb a hibalehetőség, a projekt menedzsment is lerövidül, ami a jobb minőség és rövidebb kivitelezés mellett a befektetők és megrendelők költségét jelentősen csökkenti, a befektetések megtérülését javítja.

A rendszer NMÉ engedélyéhez szükséges utolsó két teszteredmény várhatóan szeptemberben lesz meg, így már elkezdhetünk a projektek szervezésén dolgozni. 

Amennyiben szeretne bővebb információt kapni, kérem hívjon minket a +36308678224 telefonszámon.